Llenguatge verbal

LLENGUATGE VERBAL

Dilluns 2 de novembre


TINC UN CUC A LA BOCA  

Hola girafes!

 Avui us proposem veure aquest vídeo per treballar pràxies. Una cançó molt divertida que ens ajudarà a treballar moviments amb la nostra llengua.

 Esperem que us agradi molt!


LLENGUATGE VERBAL

                                           SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY

EL NOSTRE NOM
Avui us proposem dibuixar i decorar la vostra primera lletra del nom. Podeu decorar-la i  disfressar-la com vulgueu. Imaginació al poder!
Després heu de buscar objectes que continguin la primera lletra del vostre nom  per tal de formar-lo. Aquí us deixem unes fotos per entendre l’activitat , esperem les vostres creacions.                                      Imant              Rellotge                     Illa                    Sabó =  IRIS

 


LLEnGUATGE VERBAL


ELS DINOSAURES I LES LLETRES!!

SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNYHOLA EXPLORADORS I EXPLORADORES!!

Avui farem un viatge en el temps per descobrir moltes coses sobre els DINOSAURES!!
Ens voleu acompanyar??

Mirem junts aquest conte per descobrir moltes coses d’aquests animals tan ENORMES!Ara que ja sabem una mica més dels DINOSAURES, jugarem a fer d’exploradors i exploradores.

Obriu bé els ulls per intentar trobar les lletres del vostre nom que s’han amagat entre tots aquests dinosaures!!
Ànims segur que les trobareu ben ràpid!!Continuem jugant amb les lletres i els dinosaures!!
Intenteu descobrir quina lletra de l’abecedari representa cadascun d’aquests dinosaures!!
Estigueu ben atents exploradors i exploradores que algunes són difícils!!
lleguatge verbal
SETMANA DEL 1-5 DE JUNY


Aquí teniu unes paraules relacionades amb el món dels pirates. Mireu-les i repetiu-les .És una manera d’ampliar el nostre vocabulari. Podeu jugar a memoritzar algunes paraules i assenyalar les que portin la lletra “A”.


 Com que  fa calor i els pirates sempre estan navegant anem a pescar! 
Escriurem la lletra “A” en alguns taps d’ampolles d'aigua,amb retoladors permanents, i en d’altres taps podeu escriure lletres del vostre nom. Poseu els taps a dins d’un recipient amb aigua i amb dos pals heu de pescar primer les lletres que formen el vostre nom. I després només podeu pescar la vocal “A” . Per complicar-ho una mica en altres taps podeu dibuixar altres lletres o grafies però vosaltres només podreu pescar les lletres que formen el vostre nom o bé la vocal treballada “A”.
Podeu jugar amb la família i guanya el que pesqui més .
LLENGUATGE VERBAL

SETMANA DEL 25- 29 DE MAIG

Com que fa dies que no practiquem el nom us animem a fer-lo de la següent manera. Tenim dues opcions, només cal que trieu la que més us agradi.

Opció 1: Descobrim el nom!

1.    Escrivim el nom amb cera blanca en un full
2.    Pintem tot el full amb pintura o aquarel·la bastant aigualida

3.    Apareixerà el vostre nom com si fos màgia! 


Opció 2: Fem el nostre nom

Col·loqueu en una safata escuma d’afaitar, l’escampeu bé fins que quedi llisa i escriviu el vostre nom amb el dit.

LLENGUATGE  VERBAL

                              
SETMANA 18 - 22 MAIG


Aquesta setmana treballem “ELS ANIMALS”.
Per això us proposem una feina divertida dins aquesta àrea que consisteix en copiar el nom de diferents animals.

Però com ho farem?... Retallant les lletres del nom d’ animals i enganxant-les en ordre en un full. Podeu buscar i retallar  lletres de revistes o diaris. Ah! I teniu en compte que han de ser lletres majúscules!

Hem fet un model com a orientació...     Tots a la feina!...

I ara, què us sembla jugar a un joc ben divertit? Juguem a les endevinalles? Escolteu força aquest video que ens ho passarem molt bé!
  

ENDEVINALLES
LLENGUATGE VERBAL

                               SETMANA  11 – 15 MAIG

Seguirem treballant el so i la grafia de la lletra “A”.

Primer practicarem  la grafia de la lletra “A” jugant amb la farina. Posarem una mica de farina en una safata i escriurem la lletra “A” vàries vegades amb el dit. Podeu fer  “A grans i petites.Quan haguem acabat de jugar amb la farina podem fer la segona part del treball. Us proposem fer aquestes fitxes de la lletra “A” per repassar  la grafia  i reconéixer el so de la lletra. I avui...el conte dels 3 porquets que tant us agrada!
Orelles obertes com un elefant, ulls oberts com un mussol i boqueta de pinyó.... Esteu preparats ? Comencem...LLENGUATGE VERBAL

SETMANA DEL 04 AL 08 DE MAIG

Us deixem l’orla dels nens de la classe i us animem a que retalleu les seves fotos i les classifiqueu segons tinguin la lletra “A” o no. Sona la lletra “A” en el nom de Neus? I en el de Jessica? Si no teniu impressora els pares us poden copiar el nom dels que penseu que tinguin la lletra A i enganxar-les a un mural.

ORLA MICOS (Feu clic)

ORLA GIRAFES (Feu clic)


També us deixem unes feines de GRAFOMOTRICITAT


Per poden entrar a les feines de Santillana primer us heu de registrar amb l’adreça i la contrasenya següent. Després feu clic a la imatge anterior.


Usuari (adreça electrònica): profesor.03904@eureka.santillana.com
Contrasenya: 59982016Aquí us deixem el conte que vam explicar la setmana passada per si també el voleu tornar a escoltar.
 LLENGUATGE VERBAL

SETMANA DEL 27- 30 D’ABRIL

Com que portem molt de temps practicant el vostre nom, hem pesant que serà interessant descobrir una nova lletra. Molts la teniu al vostre nom. Sabeu de quina lletra es tracta? Mireu el vídeo següent i ho descobrireu!
Ara que ja sabeu de quina lletra parlem us proposem que busqueu un racó a casa per poder posar-hi els objectes que trobeu que tinguin la lletra A. A les connexions ,o per fotos, ens podeu anar ensenyat aquest material que aneu trobant. Quedarà un racó ben maco.

Recordeu fer la lletra A primer amb el cos, com la faríeu? Després amb plastilina o pasta de sal, amb espaguetis, escuradents.... i després podeu practicar la grafia amb llapis ,colors ,retoladors o pintura. 


Per últim, us deixem unes feines per fer a casa. No cal imprimir el full, les podeu fer amb “el programa paint”, assenyalant o com vosaltres decidiu.


Feu clic a la lletra A.


LLENGUATGE VERBAL

Us proposem aprendre una dita de Sant Jordi i us animem a que la memoritzeu ,la reproduïu verbalment i ens envieu el vídeo. Us animeu?
La Sílvia us ensenyarà la dita seleccionada.

Esteu preparats?


Opcionalment, us animem a fer els personatges de Sant Jordi tal i com l’Alba us va explicar per fer ombres xineses. Si us ve de gust fer-ho d’una altra manera estem esperant les vostres fotos i creacions! 
L'Ivette ho ha fet així, mire, mireu... 


LLENGUATGE VERBAL

Recordeu que és molt important anar practicant el vostre nom. Ho hem d’anar treballant de diferents maneres per anar consolidant-lo i que no s’oblidi. Avui us proposem resseguir o fer el vostre nom amb espaguetis cuits.


fmYpCph2j5pZiZryjiz3mZKet_DSQejkPwOmxtaIdgiKdPVppEnZLj37vwszWK0zyForbexWE-E3uO3VC4G1x3fGOgXjCwa1w_ERfwhGJfw9yZMOddeIJ24Inn7jJhZYz-Rq-ubQa5DUuy8ZTkRmoQU64gPwz4KaBBi2BXNR8ACIW1vIXXAFbPVPyxbvU_Gra3Kz280BgQ5vZKZ9GSLHyub55CY6LAUezIIh7SDM4UXbbeUxx2QRykThMG8z0J5abdEhC7gZgW1ZJ4_YBEcOpkypFLkFSdUtpPVmlpZWedgDL5k1pyE0ZqLXTZMBTTlIQfVU7bUByUAbH2bRgVz8-QDj-Kn2C6ZUCtf7t3qX1FyXqNKnp0B4vrAeuFKoHq3IEFFQOapytciUKs9p_gFTKWU8h062FEUP-peyPHiGNTWwast8u44kUBeiAdKKXFMKSa0vQF/s1600/lecto.jpg" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">