Benvinguts al Bloc d’infantil

En aquesta pàgina trobareu les activitats que pengem les mestres per continuar el curs online. Són moments complicats però sens dubte ens en sortirem. Més aviat del que penseu, ens tornarem a trobar per l’escola per aprendre, riure i jugar. Una abraçada a tots i cuideu-vos molt, però molt, molt.

dijous, 9 de desembre de 2021

P3 GIRAFES. Confinament desembre

Bon dia Girafes, bon dia famílies!! 

Us deixem algunes propostes que podeu fer a casa durant aquests dies de confinament. 

A sota de cada imatge està l'explicació de com les heu de fer, però si no teniu els materials que proposem podeu fer-les amb tot allò que tingueu a l'abast! 
Feu la lletra inicial del vostre nom i deixeu anar la imaginació, poseu pedretes, repasseu-la amb retulador, enganxeu gomets, modeleu amb plastilina...


Practiqueu psicomotricitat fina amb un cordill i macarrons, si us ve de gust prèviament els podeu pintar per fer collarets i polseres 


Aquesta és una proposta del dossier d'activitats de nadal de @monspetits podeu seguir cada traç per tal de relacionar les diferents imatges. 

Aquesta proposta és de plàstica! Deixeu volar la vostre imaginació i pinteu amb pinzells, bastonets, amb els dits... amb tot allò que volgueu!!😁 També la podeu trobar al dossier de nadal de @monspetits amb moltes més activitats relacionades amb el nadal!


Ompliu una capsa amb farina, sorra, pa ratllat o qualsevol altre material i practiqueu la rodona o el número 1.