dimarts, 23 d’abril del 2024

Celebrant el dia de Sant Jordi a l’escola!

Avui ha estat un dia ple de màgia i tradició  mentre celebràvem el dia de Sant Jordi. Vam començar el dia submergint-nos en la llegenda de Sant Jordi, explorant diverses versions del conte que ens han transportat a móns fantàstics i emocionants.




Per posar en moviment els nostres cossos, ens vam entregar al ritme d'algunes danses que ens han fet sentir part de la història que estàvem celebrant. Després, amb l'energia renovada, ens vam posar mans a l'obra i vam preparar un deliciós esmorzar: el famós "pa de Sant Jordi" apte per a tots i totes!(Versió saludable,vegana ,sense lactosa …) Gaudir junts d'aquest festí va ser, sens dubte, un dels moments més gratificants del matí!


La diversió va continuar amb els alumnes de l'ESO que ens van deleitar amb un petit teatre inspirat en la història de Sant Jordi, però amb una protagonista diferent !Despres vam visitar els diferents llocs de l’escola on hi havien paradetes de llibres i flors que adornaven els nostres passadissos.



A la tarda, ens vam emportar a casa totes les manualitats que havíem creat amb tant d'afany: el nostre propi conte, un simpàtic punt de llibre, els personatges de Sant Jordi per continuar l'aventura a casa i, per descomptat, la protagonista indiscutible del dia: la rosa!


Ha estat una jornada plena d'aprenentatge, creativitat i diversió

Visca el dia de SANT JORDI!