Benvinguts al Bloc d’infantil

En aquesta pàgina trobareu les activitats que pengem les mestres per continuar el curs online. Són moments complicats però sens dubte ens en sortirem. Més aviat del que penseu, ens tornarem a trobar per l’escola per aprendre, riure i jugar. Una abraçada a tots i cuideu-vos molt, però molt, molt.

dissabte, 19 de juny de 2021

PROJECTE DELS COLORS


SETMANA DEL COLOR NEGRE


Amb el curtmetratge "Lalo, el príncipe rosa" hem treballat el valor de 
LA IGUALTAT.
A partir de contes ja molt coneguts i amb històries que es repeteixen, hem canviat els finals per acabar amb els esteriotips.

QUE RES ENS IMPEDEIXI SER QUI SOM!

SETMANA DEL COLOR BLANC

Aquesta setmana a través del vídeo “Pip. Southeastern Guide Dogs” hem treballat el valor de l’esforç. Ha estat difícil pensar en les coses en les que ens esforcem però resulta que nosaltres sempre ens esforcem de valent! Aquest curs hem après un munt de coses que han necessitat molt esforç: al pintar, escriure el nostre nom, compartir, escoltar...                        SETMANA DEL COLOR TERRA

 

Aquesta setmana a traves del conte” Amb tu em sento feliç” hem pogut treballat el valor de la felicitat. I resulta que hi ha paraules que a tots ens fan feliços:” família”, “petons”,” abraçades”,                   ”t’estimo”.... i moments com menjar gelat, veure floretes, passejar, el sol, nedar... que ens fan brillar de felicitat.SETMANA DEL COLOR VERD

Aquesta setmana hem treballat el conte: "Jo mataré monstres per tu"

Hem après que la por ens pot paralitzar i no ens deixa pensar. Ens bloquegem, però si som VALENTS ens podem aixecar i seguir endavant.

SETMANA DEL COLOR BLAU MARÍ

Hem vist un curtmetratge a la pissarra digital d'uns nens i nenes que pinten un quadre amb molta il.lusió, fins que un adult els dóna ordres i els priva de llibertat per expressar el seu art.

Hem treballat el valor de la... LLIBERTAT i hem après que és la capacitat d'escollir.

QUAN NAIXEM SOM ÚNICS I LLIURES

SETMANA DEL COLOR BLAU

Aquesta setmana a través del conte: "Neneta i xicotot"  hem pogut treballar el valor de la FERMESA valor escollit pel grup del color Blau.

Fem allò que ens agrada i ens fa feliços, sense que ens importi el que pensin els altres. 
SETMANA DEL COLOR VIOLETA


Aquesta setmana a través del conte: "El cassó del Gerard" hem pogut treballar el valor del RESPECTE valor  escollit  pel grup del color Violeta.

Tots som diferents i hem d'aprendre a respectar les nostres diferències. 


SETMANA DEL COLOR LILA


A través del conte: "Les sabatilles màgiques" hem pogut aprendre i entendre el valor de l'EMPATIA, valor  escollit  pel grup del color LILA.

De vegades ens hem de posar en el lloc d'un  altre i pensar com es pot sentir per entendre alguns sentiments.


SETMANA DEL COLOR VERMELL

Hem explicat el conte
El cargol i l'herba de poniol

El grup de color vermell té com a objectiu treballar el valor de la força :
"Tots units fem força"

Si tots treballem units i ens ajudem aconseguirem tot allò que ens proposem!