dissabte, 19 de juny del 2021

Projecte dels detectius

 Aquesta setmana ho hem passat molt bé! 

El dilluns un misteri va arribar a la nostra escola. Algú havia amagat els mocadors de colors i les sospitoses eren totes les senyoretes. Així que ens vam haver de convertir en detectius com el Sherlock Holmes, per això ens vam fer uns carnets de detectius. 

Aquí tenim a les sospitoses.

 


Al principi totes les mestres semblaven culpables, però el dimarts ens va arribar una pista. Per aconseguir-la teníem una missió: construir una lupa. Així que després de fer-ho vam obtenir la  primera pista:

-Les sospitoses portaven el cabell recollit.

Per veure qui era sospitosa i qui no vam voltar per l'escola investigant! Quina emoció! El primer dia vam descartar ja a moltes sospitoses,




El dimarts la missió era revelar un missatge secret. I així ho vam fer per tant vam tenir una pista més. La sospitosa portava una samarreta blanca. Així que vam voltar un altre cop per l'escola per eliminar sospitoses! El dimecres vam cantar moooolt bé i la pista va ser que la sospitosa o les sospitoses NO portaven ulleres, hmmmm... ja ens quedaven poques sospitoses. El divendres va ser el gran dia, teniem poques sospitoses i dos colors blau i verd, què podrien significar? Era molt clar, les sospitoses tenien els mocadors d'aquests colors! Les teníem! Així va ser com vam descobrir a les culpables. Al final vam tenir una bona recompensa per descobrir el misteri, ja us han explicat quina? 

Aquí us deixem unes fotos del nostre projecte!


ELS MICOS


LES GIRAFES